We're using cookies. When you click through to the next page, you're accepting that we're setting cookies. Read more here about the purpose.

Close

Videor om Marketing Automation

Se også:
Senaste webinar

Vi har samlat våra tidigare webbinarer för att du snabbt ska kunna få en överblick över Marketing Automation.

Introduktion till Marketing Automation

Till dig som gärna vill ha en introduktion av marknadsautomation och få kunskap om hur du automatiskt exponerar dina kunder och prospekts för Lead Nurturing eller hur du skapar kvalificerade leads genom att använda Lead Scoring.

Från inspiration till praktik

Denna video är till dig som gärna vill veta hur plattformar för marknadsautomation används. Vi visar Eloqua-plattformen och hur den bland annat används till att göra personaliserade kampanjer.

Marketing Automation kommer att ändra din marknadsföring? ditt sätt att marknadsföra på

Detta webbinar är för dig som vill vara up-to-date inom online-marknadsföring. Lasse Christensen, CEO & Partner af Increase beskriver både begripligt och detaljerat varför och hur marknadsautomation har en avgörande påverkan på det ekonomiska resultatet och utmanar samtidigt det gängse sättet att se på marknadsföring.

Så kommer du igång med Marketing Automation

Videon är till för dig som känner till marknadsautomation, men som gärna vill veta hur man integrerar det i verksamheten. Vi ger dig en inblick i vilka processer och resurser som krävs för att komma igång med marknadsautomation.

Lead Nurturing – Hur du skapar automatiserade e-postkampanjer som fungerar

I denna video går vi på djupet när det gäller Lead Nurturing. Videon är relevant för dig som känner till marknadsautomation, men som gärna vill ha mer inspiration när det gäller hur ett Lead Nurturing-flöde byggs upp och varför det är helt avgörande att använda Lead Nurturing i en modern affärs- och marknadsstrategi.

Lead Scoring – Så kommer du oftare till avslut och förenar sälj och marknadsavdelningen

Vi tar en närmre titt på Lead Scoring. Denna video är för dig som gärna vill veta hur man använder Lead Scoring för att oftare komma till avslut hur man kan mäta effekten av dina kampanjer.

Personalisering

Denna video är till för dig som gärna vill ha en närmre inblick i dynamiskt innehåll och personalisering. Denna video är till för dig som vill få överblick över:

  • Hur personalisering passar in i din B2B- eller B2C-strategi
  • Varför det är viktigt att skapa personmodeller för olika målgrupper och segment
  • Hur personalisering kan skapa en högre konvertering av dina marknadsaktiviteter

Marknadsföringsperspektiven 2014

Vi ger dig en överblick över vad som händer i marknadslandskapet 2014.

Marknadsföring har utvecklats signifikant under senare år. De verktyg vi har till vår hjälp inom segmentering och personalisering genom alla kanaler har exploderat. Det betyder också att det sker en hel del för leverantörerna av verktygen. Under senare år har det skett många konsolideringar, senast Oracles uppköp av Responsys. Vad betyder det för marknaden och i vardagen för marknadsförare? Vilka trender kommer vi att se under 2014 och 2015?

Tänk på att videon är på engelska.

Så når du dina säljmål 2014

Denne video är till för dig som gärna vill ha inspiration för att nå dina säljmål 2014.

Både sälj och marknadsavdelningen vill ha fler avslut, snabbare och med högre frekvens. Marknadsavdelningen ska aktivera sälj och främja “sales enablement”. Det handlar om att få ut alla säljarna på möten och presentationer. Det är dock lättare sagt än gjort. Det som ofta går fel är kommunikationen. Därför står många säljorganisationer utan insikt om vad marknadsavdelningen ska leverera.